EMPRESA                                                   Inici

TERRA-MAT, S.A. és una empresa familiar que remunta els seus orígens a l’any 1950 amb el nom de GONZALO GARCIA EXCAVACIONES, dedicada llavors plenament a l’activitat d’excavacions, moviment de terres en general i enderrocs.

   ANY 1.945: GONZALO GARCÍA LÓPEZ  

  ANY 1.980: GONZALO GARCÍA EXCAVACIONES, S.A.

  ANY 1.982: PEDRO MATAMOROS TIERRA

  ANY 1.988: TERRA-MAT, S.A.

L’any 1.988 neix TERRA-MAT, S.A. com a conseqüència del gran volum de feina adquirit i per tal de donar un millor servei als nostres clients. Cal afegir que tant la direcció com el personal segueix essent en la seva majoria el mateix de GONZALO GARCIA ESCAVACIONS

 

Al llarg d’aquestes dècades, em anat adquirint experiència. Aquesta experiència en el sector ens permet avui dia oferir als nostres clients la realització dels seus projectes amb la màxima eficàcia, garantint el termini d’execució dels treballs i els costos més ajustats d’un producte que, necessàriament, haurà de ser cada dia més competitiu.


Alhora al llarg d’aquests anys, TERRA-MAT ha anat abastant noves àrees dins del sector de la construcció, especialitzant-nos amb altres branques com la rehabilitació integral d’edificis, restauració de béns immobles historicoartístics i l’edificació residencial i industrial.

La nostra activitat es desenvolupa a la totalitat geogràfica de Catalunya, principalment a l’àrea metropolitana de Barcelona i perifèria.

 

Des de la seva creació l’empresa empren una evolució continuada per tal de perfeccionar i ampliar els mitjans tècnics i humans, amb l’objectiu d’augmentar la seva eficàcia i qualitat en l’execució de les feines. Aquesta evolució s’ha traduït en una ampliació de la plantilla incorporant personal tècnic i especialitzat necessari per a la correcta execució dels treballs.

 

En l’actualitat seguim creixent amb un objectiu fonamental: aconseguir amb el nostre treball la plena satisfacció del client.

 

Tots aquests anys ens han permès adquirir un ampli ventall de clients, tant en l’àmbit públic (Ajuntaments, Diputacions i Organismes oficials) com privat, on podem trobar empreses constructores, promotors immobiliaris, arquitectes, empreses instal·ladores, enginyeries i també particulars.

 

Sempre hem estat una empresa activa i implicada en els diferents Gremis i Entitats relacionades amb la nostra activitat, per tal d’estar al corrent de la normativa vigent i les novetats que van sorgint i, alhora, ens permet ésser una empresa competent dins del nostre sector.


 "GREMI DE CONSTRUCTORS D'OBRES DE CATALUNYA"

 “GREMI DE TRANSPORTS I MAQUINÀRIA D’OBRES PÚBLIQUES DE BARCELONA”

 “RIME” (COMISIÓ DE REHABILITACIÓ I MANTENIMENT D’EDIFICIS DE CATALUNYA)

 “CONSTA” (REGISTRE D’EMPRESES PER L’ORDENACIÓ DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ)

Documents legals
Avís legal          Política de privacitat          Política de qualitat i medi ambient         Política de cookies