AVÍS LEGAL                              Inici

La present Política de Protecció de dades regula el tractament de dades personals facilitades per l'Usuari a través del portal d'Internet (en endavant, el "Portal") que TERRA MAT, SA (des d'ara EL TITULAR DEL PORTAL) posa a disposició dels usuaris d'Internet. la present Política forma part integrant de l'Avís Legal accessible en tot moment des del Portal.


CONDICIONS D'ÚS

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL I ÚS DELS CONTINGUTS:

Els textos, imatges, so, vídeo, dissenys interactius de pantalla, dissenys gràfics, informacions generals o especialitzades i el resta dels continguts d'aquesta web són propietat del TITULAR DEL PORTAL o detercers que han llicenciat a EL TITULAR DEL PORTAL per al seu ús.

Tots els logotips, marques i dissenys industrials que apareixen en aquesta web formen part dels drets de propietat industrial d'EL TITULAR DEL PORTAL i queda prohibida qualsevol modalitat de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l'expressa autorització del TITULAR DEL PORTAL Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà, dels continguts d'aquest web sense el previ i exprés consentiment del TITULAR DEL PORTAL, llevat que s'indiqui el contrari o el seu ús sigui a títol personal i no vulneri els drets reconeguts a EL TITULAR DEL PORTAL., I no suposa la concessió de llicència a l'usuari. queda totalment prohibida la seva utilització per a fins comercials, promocionals o contràries a la llei, la moral o l'ordre públic, que poguessin lesionar els interessos o perjudicar la imatge del Titular o de tercers legítims, així com la seva distribució, modificació, alteració o descompilació.

No es permet la modificació dels originals d'aquest Site de cap manera, o la reproducció, exhibició pública, presentació o distribució o qualsevol altra utilització dels mateixos per a alguna finalitat comercial o pública, llevat que EL TITULAR DEL PORTAL així l'autoritzi prèvia i expressament per escrit per a determinats materials. A l'efecte d'aquestes Condicions, està prohibit qualsevol ús d'aquests materials en qualsevol altre lloc web o en un entorn informàtic en xarxa, sigui quina sigui la finalitat. L'autorització concedida per utilitzar aquest Site s'entendrà automàticament acabada en cas d'infringir qualsevol d'aquestes Condicions, estant obligat a destruir immediatament qualsevol informació obtinguda o impresa del Site.


EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITATS:

EL TITULAR DEL PORTAL no garanteix que la informació de aquest lloc web sigui correcta, estigui actualitzada ni sigui completa, i aquest lloc pot contenir imprecisions tècniques o errors tipogràfics.

EL TITULAR DEL PORTAL no assumeix cap responsabilitat (i rebutja expressament qualsevol responsabilitat) sobre l'actualització d'aquest lloc per mantenir la informació actualitzada ni garanteix que la informació publicada sigui precisa ni completa. Per tant, l'usuari ha de confirmar que la informació publicada sigui precisa i completa abans de prendre cap decisió relacionada amb qualsevol servei, producte o tema descrit en aquest lloc.

EL TITULAR DEL PORTAL tampoc assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que l'usuari pugui patir per la falta de disponibilitat o de funcionament del site i / o de tots o alguns dels seus elements, informacions, serveis, continguts, etc., o per la falta de veracitat o exactitud de qualsevol d'ells, així com pels danys i perjudicis que l' usuari pugui patir a través d'espais accessibles d'internet, com pàgines web, etc., mitjançant hipervincles o links establerts en el site.


NOM D'USUARI I CLAU D'ACCÉS:

En cas que alguna pàgina d'aquest Site requereixi l'ús de claus d'accés, vostè serà responsable de protegir-la enfront de usos i revelacions no autoritzades. Qualsevol ús d'aquest Site emprant el seu nom i clau d'accés serà responsabilitat seva. Informe immediatament a EL TITULAR DEL PORTAL en cas que adverteixi qualsevol ús o revelació no autoritzada de la seva clau d'accés. L'usuari tan sols podrà triar com a clau paraules, números o conjunts d'ambdós que no siguin contraris a la llei, la moral, els bons costums generalment acceptats o l'ordre públic. Queda prohibida la utilització de claus que, de qualsevol manera, suposin violació del dret de propietat industrial i intel·lectual, o coincideixin o s'assemblin a denominacions socials o eslògan publicitaris, quan no tingui just títol per fer-ho. Els danys i perjudicis que pateixi l'usuari mateix, o generi a tercers, com a conseqüència d'utilitzar claus i contrasenyes d'accés que vulnerin l'aquí disposat seran de l'única i exclusiva de l'usuari.


CONNEXIONS A ALTRES WEB SITES:

Les connexions d'aquest Site a llocs web de tercers s'han establert únicament com una utilitat per a l'usuari. En cas d'utilitzar les esmentades connexions, s'abandonarà aquest web. TERRA MAT, SA (des d'ara EL TITULAR DEL PORTAL) EL TITULAR DEL PORTAL no ha revisat tots els llocs web de tercers, i no controla ni es fa responsable dels mateixos o del seu contingut. En conseqüència, EL TITULAR DEL PORTAL, no dóna suport ni fa cap declaració respecte a aquests llocs web, o qualsevol informació, programari o altres productes o materials que es trobin en els mateixos, o qualsevol resultat que pugui aconseguir mitjançant la seva utilització. L'usuari serà l'únic responsable en cas de decidir accedir a qualsevol dels websites de tercers connectats a aquest web.


MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS:

EL TITULAR DEL PORTAL es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes a la seva pàgina web, podent canviar, suprimir o afegir tant dels contingut i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el seu website.


TRADUCCIONS:

El text d'aquest lloc web pot estar disponible en idiomes que no siguin el català. El text pot haver estat traduït per una persona o per un programari informàtic, sense intervenció ni revisió humana. Aquestes traduccions es proporcionen per a la seva comoditat, i EL TITULAR DEL PORTAL no garanteix que la traducció sigui precisa o completa, tant si és una traducció automàtica com si l'ha realitzat una persona.


Llei aplicable i FÒRUM:

EL TITULAR DEL PORTAL perseguirà l'incompliment de les anteriors condicions d'ús com qualsevol utilització indeguda del seu website exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

Per dirimir les possibles qüestions sobre l'ús d'aquesta web o els seus continguts es regiran i s'interpretaran d'acord amb les presents condicions d'ús, l'Avís Legal i la legislació espanyola, sotmetent-se les parts, llevat que una llei no ho permeti, a la Jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona, ​​amb renúncia de forma expressa a qualsevol altre fòrum que pogués correspondre'ls en virtut del seu domicili.


Documents legals
Avís legal          Política de privacitat          Política de qualitat i medi ambient         Política de cookies